Jump to content
Malcolm

Youtube Autoplay

Recommended Posts

+ACP+    33891

I honestly have no idea how to get it to work.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
+Mascis    4338
i failed
Edited by Mascis
idk
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Malcolm    4532

yeah, i tried everything possible but the code is always removed when you go to post it.

 

even old autoplay videos i work wont autoplay if i c/p the code. even if i quote old autoplay posts it simply doesnt autoplay once i post the quote with the embedded video

Share this post


Link to post
Share on other sites
+ACP+    33891

It's not an admin cp setting as far as I can tell, already checked.

Share this post


Link to post
Share on other sites
+ACP+    33891

Probably tbh

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nish    252

I used javascript to get things autoplaying but it seems like the board update killed that too, sorry

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
little bug    2002

ive seen ipb4 run crazy html shit. i dont see how this isn't running correctly. 

 

the admins should contact ips about this. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
+rei+    35369

Or we can enjoy the peace of not having fucking autoplay videos

 

 

There's a reason myspace died 

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Malcolm    4532

your minor inconvenience means nothing compared to the masterpieces of flavour i am unable to create due to lack of autoplay

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×